Nieuws

Nieuwtje

Beste lezer,Dankjewel om de moeite te doen om een kijkje te nemen op onze website, ben je op zoek naar iets en vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar ervaren plaatsers

Wij zijn met onze firma opzoek naar ervaren plaatsers voor het plaatsen en monteren van trappen, leuningen, balustrades, poorten,...Neem contact op met David Van Gompel voor meer info. DVG Laswerken op nummer 0496/387680. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!!!

Nieuwe website!!

Om onze klanten en toekomstige klanten een beter idee te geven over wat wij voor hun kunnen betekenen hebben we een nieuwe website in gebruik genomen.  Op deze website kan je onder de pagina Laswerken een kijkje gaan nemen van een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Paradijspoort

Onder grote belangstelling werden zondag de Paradijspoort en het Engelenkind ingehuldigd op het kerkhof. De Paradijspoort is een kunstwerk van Hubert Deckx, Peter Hoedemaekers en Theo Alofs. De doden komen tijdens de begrafenis langs de centrale gang het kerkhof binnen waarna ze door de Paradijspoort naar de begroetingsplaats worden gebracht.

Erotiek

Nadat we een stand hebben gehad op de jaarlijkse eroticabeurzen van Hasselt en Mechelen, was het toch vanzelfsprekend dat we zouden deelnemen aan de allereerste eroticabeurs te Lommel. Je kan een bezoekje brengen aan de DVG-stand op  18 en 19 maart 2008.

Erotische laswerken? Een voorproefje vindt U op deze site op de paginas slaapgenot en overige.

Vlottentocht 2007

Zoals ondertussen wel is gebleken, is DVG steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Op 16 september 2007 werd in Mol aan het kanaal Dessel-Kwaadmechelen de 16de vlottentocht georganiseerd en DVG was er met een zelfgemaakt vlot. Dank aan degenen die voor ons supporterden en kennis namen van ons vakmanschap. Sommigen lieten zich inspireren om een eigen ontwerp metalen vorm te doen krijgen

Eerste website is online

De website is gelanceerd! Vanaf nu kan je mijn werk o­nline bewonderen in de categorie laswerken!

Pagina's