Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3066 van C:\IIS\VISIONWEB\Dropbox\DVGlaswerk\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van C:\IIS\VISIONWEB\Dropbox\DVGlaswerk\sites\all\modules\ctools\ctools.module).

Nieuws

Nieuwe website!!

Om onze klanten en toekomstige klanten een beter idee te geven over wat wij voor hun kunnen betekenen hebben we een nieuwe website in gebruik genomen.  Op deze website kan je onder de pagina Laswerken een kijkje gaan nemen van een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Paradijspoort

Onder grote belangstelling werden zondag de Paradijspoort en het Engelenkind ingehuldigd op het kerkhof. De Paradijspoort is een kunstwerk van Hubert Deckx, Peter Hoedemaekers en Theo Alofs. De doden komen tijdens de begrafenis langs de centrale gang het kerkhof binnen waarna ze door de Paradijspoort naar de begroetingsplaats worden gebracht.

Erotiek

Nadat we een stand hebben gehad op de jaarlijkse eroticabeurzen van Hasselt en Mechelen, was het toch vanzelfsprekend dat we zouden deelnemen aan de allereerste eroticabeurs te Lommel. Je kan een bezoekje brengen aan de DVG-stand op  18 en 19 maart 2008.

Erotische laswerken? Een voorproefje vindt U op deze site op de paginas slaapgenot en overige.

Vlottentocht 2007

Zoals ondertussen wel is gebleken, is DVG steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Op 16 september 2007 werd in Mol aan het kanaal Dessel-Kwaadmechelen de 16de vlottentocht georganiseerd en DVG was er met een zelfgemaakt vlot. Dank aan degenen die voor ons supporterden en kennis namen van ons vakmanschap. Sommigen lieten zich inspireren om een eigen ontwerp metalen vorm te doen krijgen

Eerste website is online

De website is gelanceerd! Vanaf nu kan je mijn werk o­nline bewonderen in de categorie laswerken!

Openbedrijvendag 2007

... was meer dan een verwacht succes waar we dus trots mogen zijn met 548 bezoekers.
Naar aanleiding van het grote succes tot nu nog toe zelfs, zullen we bij de volgende uitvoering ons deurtjes op Open Bedrijven Dag 2008 terug openzetten. ALLEN WELKOM !!!